Top laatste Vijf Laserontharing Stedelijk nieuwsDe allereerste uren na een laserbehandeling kunt u dan ook last hebben over een gevoelige en rooie huid, vergelijkbare met zonnebrand. Teneinde dit zoveel geoorloofd te tegengaan, smeren we regelrecht na een behandeling ons verkoelende crème op uw huid.

Veelal is daar weet heel snel resultaat merkbaar. Na twee tot 3 behandelingen kan zijn duidelijk zichtbaar dat dit haar niet zo snel retour komt, dunner is en ook vermindering betreffende een haren gaat geraken opgemerkt. Na iedere volgende verzorging gaat dit resultaat almaar beter duidelijk worden.

Voor we beginnen betreffende de laserontharing maken wij foto’s met het te veven gebied. Vervolgens testen wij wat de ideale hoeveelheid laserenergie is en horen wij een instellingen met de laser daarop met.

Voor permanent ontharen vervaardigen wij gebruik over laserlicht dat geabsorbeerd wordt door een haarkleurstof melanine. Hiermee beschadigt een haarwortel en groeit een hoofdhaar ook niet meer retour. Laserontharing kan zijn veilig en beschadigt een huid ook niet.

Een laser in deze kliniek kan zijn goedgekeurd als ons medical device en voldoet aan de Europese regelgeving wegens medische hardware. Bij AJ Skin Clinic raakt u in uitstekende handen, de verzorging zal enkel voltooid worden via een erkende huidtherapeut.

En daar juist een melanine het laserlicht absorbeert, zit deze manier effectiever voor lieden betreffende donkerbruin of zwart hoofdhaar. Betreffende de Nd: YAG-Laser kan zijn de treatment aangaande ons getinte huid wel mogelijk.

U kunt vervolgens ons verzorging overdenken in een tijdperk over oktober tot juni. Raakt u dan ook ook niet zo’n zonliefhebber? Vervolgens kan u kiezen voor een behandeling in een zonnige zomermaanden.

Moeilijkheden met ingegroeide hoofdharen kunnen uitstekend behandeld geraken betreffende een laser. Mits dit haarzakje is hier gekalmeerd en ook niet kan zijn geïnfecteerd, dan wordt dit door middel van over een laser permanent vernietigd. U dan ook bezit daarna nauwelijks last verdere met de ingegroeide hoofdharen.

Voor AJ Skin Clinic is het laser ontharen op een veilige methode aangeboden. Daardoor kan die worden gebruikt vanwege al die huidtypen, betreffende gehele lichte tot hele donkere huidtypen (huidtype I tot huidtype VI).

Permanent ontharen vormt ons eind aan scheren, harsen, epileren ofwel waxen betreffende aanwezige lichaamsbeharing. Laserontharing kan zijn permanent, zodat u dan ook elke dag verzorgd voor de dag komt.

Laserbehandelingen en IPL geraken continue vaker aangeboden anti stuntprijzen, dit omdat een apparatuur steeds goedkoper wordt en er daardoor meer en meer praktijken bijkomen. Wij raden u dan ook desalniettemin wel aan om te kiezen een praktijk betreffende ervaring en u dan ook juist te laten voorlichten eerst, het omdat bij foutief gebruik betreffende de laser- en een IPL apparatuur brandwonden en verschillende klachten kunnen ontstaan.

Bijna alle gebieden op dit lijf met donkere haren, mogen met ons laser behandeld worden. Gebieden die niet behandeld worden, bevinden zich omtrent een ogen en in dit oor. Hier bestaan ons risico op beschadiging betreffende weefsel.

Een duur van de treatment varieert van 5 minuten tot 1 uur, dit is afhankelijk met het te veven gebied. Na de behandeling wordt dit gebied ingesmeerd met rustgevende crème. Meer informatie aan de treatment en wat u dan ook daarna kan verwachten vindt u dan ook voor wegens- en nazorg.

Uit de laser komt een sterke gebundelde laserstraal die via dit pigment geleid wordt naar dit haarzakje daar waar die energie van de laser omgezet wordt in warmte zodat het haarzakje vernietigd wordt en daar geen nieuw haar kan groeien.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Top laatste Vijf Laserontharing Stedelijk nieuws”

Leave a Reply

Gravatar